Cât timp durează efectuarea unei comenzi

Cât timp durează procesul de prelucrare a pietrei, gravare, și instalare?

Procesul de lucru, de la îndeplinirea foii de comandă până la instalare, poate dura de la câteva zile, până la o lună sau chiar și mai mult.

Prelucrarea formei pietrei, și a celorlalte detalii din piatră ale produsului, poate dura de la câteva ore până la câteva săptâmâni în dependență de numărul detaliilor și de prezența lor în stoc.

După prelucrarea monumentului are loc gravarea portretului și inscipțiobarea datelor în piatră. Portretul este realizat manual de către pictori și este efectuat în 1-3 zile pentru fiecare individ. De asemenea dacă poate dura mai mult (până la 2 săptămâni) dacă este o perioadă aglomerată.

Gravarea inscripției cu durează până la o zi, și se efectuează imediat după gravarea portretului.

Instalarea monumentelor este efectuată timp de 1-2 zile pentru comenzile simple, și până la 1-2 săptămâni zile pentru lucrările mari, cavouri.

La acest proces se aplică principiul de rând viu, fiecare comandă se realizează una după alta, de aceea se pot adăuga câteva zile suplimentare, pentru a ajunge la a se da în exploatare comanda dvs.

Problemele care pot cauza prelungirea duratei de execuție sunt condițiile meteo nefavorabile(înghețuri, zăpadă, ploaie, glod) care afectează doar procesul de instalare și prelungește durata până când instalarea va fi posibilă. Cealaltă problemă poate fi lipsa detaliilor de anumite dimensiuni nestandarte, ceea ce va prelungi termenul de execuție cu câteva săptămâni, în dependență de data următorului import de marfă. Marfa este importată de 1-4 ori pe lună în dependență de cererea pieței.

×

Cart