3 Greseli pe care le faci atunci cand alegi un monument funerar

Nu e usor sa pierzi pe cineva drag. Deseori durerea te poate orbi, astfel incat in acele momente este foarte probabil sa actionezi in baza emotiilor. 

In activitatea de zi cu zi deseori se intampla ca o persoana sa intre pe usa oficiului nostru, sa se aseze la masa consultantului, iar primul lucru pe care il spune, cu privirea plecata, si o voce joasa, este: ,,Monumentul parintilor s-a deteriorat. Ce putem face?”.

De cele mai multe ori se intampla ca aceasta sa cumpere un monument in timpul imediat dupa ce si-a pierdut persoana draga, fie ca este vorba de sot, tata, frate sau sora. Iar cei care vin cu recomandarile nu sunt nimeni altcineva decat cei care stiu de durerea familiei raposatului. Astfel consecintele alegerii sunt faptul ca monumentul nu rezista decat cativa ani, apoi fie ca e nevoie de efectuat lucrari noi, sau de reamplasat definitiv.

Exista 3 greseli pe care le fac multi atunci cand aleg un monument pentru o persoana trecuta in nefiinta.

1. Te grabesti

 Decizia de a alege un monument pentru o persoana draga, care nu mai este in viata, este una foarte importanta. In primul rand, daca alegi un monument funerar atunci cand durerea pierderii inca exista, s-ar putea sa alegi unul de calitate proasta. Ceea ce in multe cazuri se si intampla. In al doilea rand, noi mereu recomandam celor care ne cer parerea sa personalizati monumentul in functie de viata si pasiunile celui raposat. Pentru ca un monument reprezinta imaginea acestuia inclusiv pentru cei care nu l-au cunoscut. Iar pentru o astfel de personalizare este nevoie de timp.

2. Pui pretul inaintea calitatii

 Durata medie a unui monument bine realizat este de minim 20 ani. De fiecare data atunci cand pui pretul pe primul plan, se intampla ca monumentul sa nu reziste in timp din cauza precipitatiilor care cad pe tot parcursul anului. E mai bine sa astepti pana ai resursele pentru un model bine realizat care sa ramana intact de-a lungul timpului, decat sa alegi ceva mai ieftin de calitate dubioasa.

3. Nu te informezi

Atunci cand alegerea ta se bazeaza pe recomandarile unui apropiat, fie ca e vorba de un membru al familiei sau altcineva din exterior, risti sa te alegi cu un monument necalitativ. Este bine ca initial sa fii informat, sa ceri diferite pareri, sa apelezi la un consultant si abia apoi sa iai o decizie, desigur dupa ce nefericitul eveniment s-a consumat. Din cauza ca in mare parte materialul de pe piata noastra este adus din China, calitatea de cele mai multe ori sufera. O informare corespunzatoare iti poate salva banii din buzunar, timpul si energia.

In loc de incheiere…

Simplul fapt ca esti atent la cele 3 greseli iti poate salva banii din buzunar, timpul si energia, iar momentul comemorarii celor dragi poate fi unul plin de liniste si pace alaturi de nepoti si stanepoti, mult timp inainte.

P.S Completeaza formularul si primeste o consultatie si personalizare gratuita. Pentru ca vrem sa fim sigur ca monumentul ales este cel mai potrivit

E-mail:

office@granitpremium.ro

Telefon:

(0741) 25 25 25

Adresa:

București,
Comuna Jilava, Ilfov
Șos. Giurgiului 29A. Bloc C9 (teritoriu Pielorex)

Completează formularul și revenim la tine
în cel mai scurt timp